3D-s vászonfaliképek - Vigyél lendületet falaidra, ha egy kis varázslatra vágysz a hétköznapokban dobd fel otthonodat

Imádod a faliképekkel körülvenni magad és érdekelnek az újdonságok? Rabul ejtenek az optikai csalódások? Napjainkban könnyedén falaidra varázsolhatod legmerészebb elképzeléseidet is. A vászonképek egyik legnagyobb előnye, hogy saját stílusodat, elképzeléseidet láthatod viszont képeiden. Keltsd életre fantáziád akár személyes élményeidet látnád szívesen tükröződni, akár szemet gyönyörködtető tájképekkel vennéd körül magad.

Napjaink technikáinak segítségével igazán érdekes hatásokat érhetünk el otthoni környezetben is. Biztosan téged is rabul ejtett már egy optikailag változónak tűnő kép érdekessége. Színek tekintetében is széles palettán mozoghatsz akár az életteli árnyalatok tetszenek vagy a harmóniában lévő fekete - fehér árnyalatok nyűgöznek le.

Mit is nevezünk optikai csalódásoknak?

Az optikai csalódásokat más néven vizuális illúziónak nevezzük. Amikor nézünk információk sokaságát dolgozza fel az agyunk, amit szemünkkel látunk az agyunk feldolgozza szükséges információkat ad, hogy mit is látunk.

Az optikai csalódások esetében 3 fő csoportot különböztetünk meg: a szó szerinti optikai csalódások -  melyben az agyunk olyan képeket hoz létre amelyek különböznek a azokat kiváltó tárgyaktól; a fiziológiai illúziók - amelyek hatást gyakorolnak a szemünk és az agyunk jellegzetes típusának túlzott ingerlésére ( például a dőlés, mozgás, szín és világosság); és a kognitív illúziók - amelyeket elme játékoknak is nevezünk mivel a szemünk és az agyunk tudattalan következtetéseket von le.

Biztosan te is találkoztál már számtalan képpel, amik térhatást vagy mozgást képesek kifejezni. Bizonyos illúziók esetében a mozgás eleinte egy irányú majd változó irányúnak is látjuk. A 3D-s faliképek népszerűsége is egyre jelentősebb mértékű otthonainkban.

Igazán vagány, amikor úgy tűnik a képből kitör valami, ha az állatok szerelmese vagy izgalmas alkotás egy dzsungelből előlépő oroszlán képét a nappali díszeként elképzelni.

Egyszerű és dekoratív lakásdekoráció képekkel

Napjainkban könnyedén megtöltheted az általad kiválasztott képekkel falaidat. Hogy miért is remek dekorációs választás? A képek mesélnek, megteremtik az otthonosságot és saját fantáziád szerint alakíthatod őket.

Saját személyes élményeidből is pár lépéssel kreáltathatsz magas minőségű vászonképet, amely időtálló dísze lesz falaidnak. A Vászonkép Manufaktúra megmutatja hogyan válik egy egyszerű kép művészi alkotássá általunk.

Több mint 10 éves tapasztalatunk van, és számtalan ötletünk van a megvalósításához. A folyamat alatt képeidet bizalmasan kezeljük, veled egyeztetve a legapróbb részletekre is 100%-osan odafigyelve készítjük el megrendelésed.

Kíváncsi vagy hogyan és mennyi idő alatt lehet egyedi faliképed?

Egyszerűbben, mint gondolnád! Mi a munka jelentős részében megkönnyítjük a folyamatot. Amit el kell döntened, hogy milyen témát szeretnél milyen méretben, álló vagy fekvő tájolásban képzelted el.

Nincs is más dolgod, mint elküldeni a kiválasztott képet megrendelő oldalunkon, ezután profi grafikusaink alaposan átvizsgálják képedet, hogy csakis 100%-os eredményt kaphass, ha bármi hibát felfedezünk veled megbeszélve találunk megoldást, hogy a legjobb végeredményben gyönyörködhess.

Amennyiben a képminőség megfelelő képedet kinyomtatjuk és kézzel illesztjük a keretre. Csak legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, így válik fotód életteli, tökéletes minőségű alkotássá. Utolsó lépésként gondosan becsomagoljuk és futárszolgálattal praktikusan otthonodba szállítatjuk.

A megrendeléstől számítva mindössze 1 hétre van szükségünk vászonképed elkészítéséhez, de ha gyorsabb megoldásra van szükséged expressz szolgáltatásunkat vedd igénybe! Ne habozz tovább, fedezd fel a vászonképek egyedi lehetőségeit!

További cikkek

A vászonképek nem csupán otthonunk díszítésére alkalmasak, hanem kiváló ajándékok is lehetnek.

A vászonképek az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakberendezés világában.

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.