Blog

 

 

Bár a vászonkép nyomtatás és az ilyen módon készült fali képek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, sokan még mindig nem tudják azt, hogy akár a telefonjuk galériájában megbúvó jól sikerült képből is elkészülhet otthonuk trendi új kiegészítője. Tényleg ennyire egyszerű lenne az egész vászonkép nyomtatás, vagy azért vannak olyan dolgok, amelyekkel nem árt tisztában lenni, ha mi is szeretnénk falunkon viszontlátni kedvenc képeinket?

Miért is nagyszerű választás a vászonkép a babaszoba dekorálásához? A vászonkép dekoráció a babaszobában gyors és egyszerű megoldás, hogy gyorsan érj el látványos változást.

Egy tavaszi vászonkép téma: virágot a falra. Szeretnéd felrázni lakásod belső terének hangulatát a hosszú téli álmából? Ha igen, miért is ne tennéd meg ezt egy friss, élettel teli tavaszi hangulatot árasztó vászonkép segítségével? Hidd el, létezik ebből is annyiféle stílus, hogy mindenki könnyedén megtalálhatja az otthonába illőt.

Vászonkép, mint otthonunk modern és trendi dísze. Miért is érdemes megfontolnunk, hogy a régi képeket vászonképre cseréljük? Következő cikkünk erről szól.

Több részes vászonkép saját fotókból? Saját képekből szeretnél kollázst csinálni? Kollázs vagy más néven montázs képet vászonképként az otthonodba – mikor ajánljuk ezt? Mikor jó a kollázs montázs technika? Már eldöntötted, hogy otthonodat egy stílusos vászonképpel szeretnéd díszíteni, és az elkészítendő kép témáját is nagyjából sikerült kiválasztanod, azonban mégis több kép között vacillálsz?

Alig pár hét múlva újra itt van az Anyák Napja, amely méltán az emberiség egyik legszebb ünnepe. Ilyenkor szívmelengető ajándékkal kedveskedünk az édesanyáknak és nagymamáknak megköszönve azt, hogy életet adtak nekünk és oly sokat fáradoztak értünk. Sokan közülünk már hetekkel az ünnep előtti hetekben lázasan keresnek-kutatnak olyan anyák napi ajándék után, ami méltóképpen kifejezi azt a szeretetet, amit irántuk érzünk. Valljuk be, ez sokszor nem könnyű feladat. Az internet is tele van ma már jobbnál jobb ajándékötletekkel, az ember könnyen elveszik a választékban.

Ezért jó egy vászonfotó. Vászonfotó vs. egyéb lakásdekoráció. Melyikük kerül ki győztesen az összehasonlításból?

Eldöntötted, hogy otthonodat egyedi vászonkép segítségével szeretnéd még meghittebbé varázsolni és már ki is választottad, milyen képet szeretnél a faladon viszontlátni? Szeretnél kicsit többet megtudni a vászonkép nyomtatás rejtelmeiről, arról, hogyan lesz a telefonodban található fényképből divatos, modern és legfőképpen egyedi lakásdekoráció?

Vászonkép saját fotóból nagyszerű emlék és dekoráció lehet. Amikor ezeket a sorokat olvasod valószínűleg akkor is ott van valahol a közelben a mobiltelefonod, amivel elkészítheted (vagy talán már el is készítetted) azt „a fotót” amelyik idővel a kedvenceddé válhat, és akár egy egyedi vászonkép is lehet belőle a faladon. Ez a fotó lesz az, amelyik majd otthont varázsol a lakásodból, megtölti emlékekkel a teret, ahol élsz.

Vászonkép: Technikailag (és ez a szó, most hangsúlyos) a leendő vászonképed ebben a pillanatban még egy olyan fotó amelyik ott lapul a telefonodon, a fényképeződön addig, amíg el nem küldöd nekünk, hogy mi – az általad választott méretű vászonra – nyomtassuk. Az elkészült vászonképet bekeretezzük, így percek alatt felrakhatod az otthonod, az irodád falára (de a vászonkép ajándéknak is kitűnő). Persze a vászonkép több mint egy kép a faladon: egy örök elmék. Ebben a cikkben mindent megírunk, amit érdemes tudnod a vászonképről.

Oldalak