Blog

 

 

Otthonunk az a hely ahol megpihenünk, biztonságban érezzük magunkat és saját ízlésünkre formálva csinosítgatjuk, alakíthatjuk. Manapság számos tanácsot  kaphatunk, hogyan érdemes lakberendeznünk illetve milyen hatásokat érhetünk el ha átrendezzük szobáinkat. Találunk ötleteket színek és anyagok terén akár a legújabb trendekhez útmutatót vagy saját kezüleg is feldobhatjuk kissé kopottabb bútorainkat. Amikor otthonod hangulata a cél a Feng shui alaptanácsai között is érdemes szemezgetni.

2022-ben is hódít a több részből álló vászonképek trendje. Szinte minden lakásdekoráció első lépései között van jelen a faliképek kiválasztása. Otthonod sokkal élettelibb és hangulatosabb lesz általuk. A környezeted szépsége pedig pozitív hatást fejt ki rád illetve kreativitásod is előtérbe kerül azáltal, hogyan tudod kifejezni személyiségedet. A faliképek előnyei közé tartoznak, hogy rengeteg inspirációt tudsz gyűjteni a témát illetően, könnyen felszerelhetőek és egyedi módon dobhatod fel falaidat.

A tavasz mindig magával hozza a megújulást és ahogy mi is vágyunk a természetbe, otthonunkba is szeretnénk minél többet csempészni belőle. A teljes nyugalom és barátságos környezet sokban függ a színektől, amelyek falainkat uralják, bútoraink és elrendezésük praktikusságától is.

Szeretnéd még otthonosabbá tenni lakást? Nincs is annál jobb, mint amikor kedvenc élményeid emlékei vesznek körbe! Különösen igaz ez, ha különleges ajándékon töröd a fejed! A vászonkép nyomtatás, és az ilyen módon készült faliképek bármilyen képet az otthonod gyönyörű, és trendi kiegészitőjévé tesznek. Legyen szó egy híres műalkotásról, vagy a telefonodban megbújó vicces szelfiről, mi életre keltjük az élményeidet!

Miért is nagyszerű választás a vászonkép a babaszoba dekorálásához? A vászonkép dekoráció a babaszobában gyors és egyszerű megoldás, hogy gyorsan érj el látványos változást.

Egy tavaszi vászonkép téma: virágot a falra. Szeretnéd felrázni lakásod belső terének hangulatát a hosszú téli álmából? Ha igen, miért is ne tennéd meg ezt egy friss, élettel teli tavaszi hangulatot árasztó vászonkép segítségével? Hidd el, létezik ebből is annyiféle stílus, hogy mindenki könnyedén megtalálhatja az otthonába illőt.

Használd modern világunk előnyeit és élj a lehetőségekkel! Manapság már otthonunk kényelméből kiválaszthatjuk bútorainkat, kiegészítőinket és nincs ez másképp a dekoráció tekintetében sem. A faliképek előnyösen változtatnak a minket körülvevő falakon. De miért is elégednél meg egy tucatképpel ha saját fantáziádat is használhatod és könnyedén egyedivé varázsolhatod életteredet.

Élményeink nagy részét fényképeken örökítjük meg. Számtalanszor nosztalgiázunk, amikor rápillantunk legkedvesebb emlékeinkre. Egy felejthetetlen családi nyaralás, összejövetel, gyermekeink fejlődése vagy kisállatainkkal készített felvételek nézegetése is feltölti a mindennapjainkat. Képzeletben újra átéljük a legkedvesebb emlékeket. Szinte minden fényképünkhöz kapcsolódik egy kedves vagy vicces történet is, ami miatt különlegessé válik.  

Alig pár hét múlva újra itt van az Anyák Napja, amely méltán az emberiség egyik legszebb ünnepe. Ilyenkor szívmelengető ajándékkal kedveskedünk az édesanyáknak és nagymamáknak megköszönve azt, hogy életet adtak nekünk és oly sokat fáradoztak értünk. Sokan közülünk már hetekkel az ünnep előtti hetekben lázasan keresnek-kutatnak olyan anyák napi ajándék után, ami méltóképpen kifejezi azt a szeretetet, amit irántuk érzünk. Valljuk be, ez sokszor nem könnyű feladat. Az internet is tele van ma már jobbnál jobb ajándékötletekkel, az ember könnyen elveszik a választékban.

Te is szeretnéd egyedivé és stílusossá tenni otthonodat? A tucat díszek helyett van lehetőséged egyéniséged kifejezésére, és a kreativitásod is megmutatkozik otthonodban. A tini kor velejárója, hogy egy jó pár poszter illetve cerlux segítségével igazán remekül fel lehet dobni a falakat. Ezek általában még kedvenc színészek, zenészek vagy állatok képei, de ahogy életkorunk nő úgy ízlésünk is változik.

Oldalak