Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hogyan rendelhetek vászonképet a saját fotómból?

Egyszerűen töltsd fel a kiválasztott fotót weboldalunkon, válaszd ki a kívánt méretet, töltsd ki az adataid, válassz szállítást és fizetést. A megrendelés során lehetőséged van további instrukciók megadására is, ha szükséges.
 

2. Milyen fotóminőség szükséges a legjobb végeredményhez?

A legjobb minőség elérése érdekében a fotó felbontása legalább 150-300 dpi (pont per hüvelyk) legyen. A nagyobb felbontású képek élesebb és részletgazdagabb vászonképet eredményeznek. Kérjük, hogy ellenőrizd a kép felbontását a feltöltés előtt.
 

3. Mit tegyek, ha a fotóm nem megfelelő minőségű?

Ha a feltöltött fotó nem felel meg a minőségi követelményeknek, értesítünk róla, és lehetőséget biztosítunk új kép feltöltésére. Ha a fotó nem javítható, a megrendelés visszamondására is lehetőséged van.
 

4. Milyen méretű vászonképeket kínáltok?

Számos méret közül választhatsz, kezdve a kisebb ajándék méretektől a nagyobb, dekoratív darabokig. A pontos méretválasztékot és árakat megtalálod a rendelési résznél.
 

5. Mennyi idő alatt készül el a vászonképem?

A vászonkép elkészítési ideje általában 5-7 munkanap, azonban a pontos időpont a rendelésed mennyiségétől és a fotó minőségétől függ. A szállítási idő ezen felül változhat.
Van mód EXPRESS gyártásra is, ami 1 munkanapos gyorsasággal tud elkészülni. Ennek az EXPRESS gyártási módnak van egy felára, ez a rendeléskor látszódik is.
 

6. Hogyan kell ápolni a vászonképet?

A vászonképet puha, száraz ruhával tisztíthatod. Kerüld a nedves törlőkendőket és a tisztítószereket. A közvetlen napfényt és a magas páratartalmat is érdemes elkerülni, hogy megőrizze a kép színét és minőségét.
 

7. Mi történik, ha a vászonkép sérült vagy hibás?

Ha a vászonkép sérülten érkezik meg, vagy bármilyen hibát találsz rajta, kérjük, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. Kérjük, mellékelj képeket a sérülésről, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk segíteni a probléma megoldásában.
 

8. Miért érdemes vászonképet választani a hagyományos keretezett nyomatok helyett?

A vászonképek egyedi, művészi megjelenést kölcsönöznek, amely nemcsak elegáns, hanem tartós is. A vászon anyaga texturált hatást nyújt, ami gazdagítja a kép vizuális élményét. Emellett a vászonképek könnyebben illeszthetők különböző dekorációs stílusokhoz, és általában nem igényelnek üveget, ami tisztább és letisztultabb hatást eredményez.
 

9. Kaphatok egyedi méretű vászonképet?

Igen, lehetőséged van egyedi méretű vászonképek rendelésére. Egyedi méretű vászonkép rendelés esetében a [email protected] címünkön vedd fel a kapcsolatot velünk.