Boudoir fotózás

Egy fotózási stílus, amit nőként egyszer mindenképpen ki kell próbálnod, hogy lásd és megéld szépségedet

Számtalan fényképészeti stílussal találkozhatsz nap mint nap, ami által felfedezed a természet, élő vagy éppen élettelen tárgyak, jelenségek és történések érdekességét. A kamera mindkét oldalán megtalálhatod a helyed, ha kedved van akár a hobbi szinttől a profi fotóművészetig is képezheted magad. A mai gyors fejlődést az is megkönnyíti, hogy modern okostelefonjaink szinte mindig rendelkezésünkre állnak és már egyre tökéletesebb fényképeket tudunk készíteni általuk. Ami még izgalmassá teszi felvételeidet az a szerkesztő programok széles választéka, amivel könnyedén alakíthatsz rajta és pár perc múlva már továbbíthatod is felvételedet.

A magad által elkészített képek mindig kedves emlékként, fejlődésed pedig büszkeséggel fognak eltölteni. Így életed legkedvesebb emlékei sem vesznek el nyomtalanul hiszen 1-1 örömteli pillanatkép biztosan mosolyt csal arcodra és jóleső érzésekkel tölt el. Fényképeidet pedig gyűjtögetni is érdemes, hiszen bármikor igazán szívhez szóló ajándékként is meglepheted vele szeretteidet vagy otthonod díszítéseként használva meghittséget áraszthatnak falaid. Minden csak fantáziádon és egy kis szervezésen múlik. A fotózás nagy előnye pedig, hogy számtalan stílusban megjeleníthető, a legmodernebb technikák mellett ugyanolyan népszerű a régi időket felelevenítő fekete - fehér képek klasszikus dizájnja is. Cikkünkben kicsit részletesebben foglalkozunk a fotósorozatok érdekességivel és hatásaival is.

Tudod mit is takar a BoudoArt fotózás? (Boudoir)

A budoár francia eredetű szóból származtatható, aminek jelentése választékosan berendezett pihenő, öltöző szoba a nők számára. Ez az egyedi stílusú fényképészeti ágazat is magában hordozza a lágyságot, melyben a nőiesség megélése a cél.

Gyakran a legegyedibb kifejezésmódja a szépségednek, aminek megvalósítására legalább egyszer minden nőnek szüksége van. Tulajdonképpen egy olyan fotósorozat készül ilyenkor rólad, ami leginkább a sexi oldaladat helyezi előtérbe. Azt persze te döntöd el, hogy öltözéked mennyire legyen kacér. Sokan különböző fehérnemű szettekben állnak a fotósuk elé, de ha szégyenlősebb vagy a visszafogottabb öltözék is megteszi a hatását.

Egy profi fotóművész hasznos tanácsokkal fog ellátni, hogy mely pózokban tudod leginkább kiemelni alakodat és megélni nőiességedet. Amennyiben visszahúzódóbb alkat vagy kérd meg legjobb barátnődet, hogy készítsen rólad képeket és még egy szuper csajos program is kerekedik a napból. 

Miért olyan népszerűek a boudoir fotózások?

Az önbizalmad növelése garantáltan az az előny, amit ezzel a fotózással megadhatsz magadnak. Sok nő emiatt is ölti magára a vadabb fehérnemű variációkat mivel viselésük által a különlegesség érzése egyértelműen átélhető és ez a képeken is megjelenik.
A boudoir fotózás sosem összekeverhető a meztelen képekkel mivel itt bár kevés a ruhadarab mert legtöbbször fehérneműben állsz a kamera előtt, de egyértelműen te döntöd el melyik testrészedből mutatnál többet. Biztosan te is érezted már, hogy amíg kebleidre büszkeséggel tekintesz feneked túl kritikus szemmel nézed és nem szereted viszont látni képeken.

Szinte lényegtelen, hogy melyik idomodat találod kevésbé vonzónak, de ennek a fotósorozatnak köszönhetően meglátod a szépséget magadban. Hidd el egy előnyös beállítás rengeteget jelenthet a felvételeken, amit fényképészed rögtön észrevesz és megörökít. A fotózás alatt akár különböző szerepekbe is belebújhatsz. A játékosság és erotika összeolvadása pedig egy életre szóló élménnyel ajándékoz meg.

Szerezd vissza önbizalmad fotóid által

Téged is sodort már az élet olyan helyzetbe, hogy kicsit elvesztetted önmagad? Esetleg családanyaként az idejét sem tudod mikor tettél már valamit pusztán önmagadért? Amikor a hétköznapokban próbálsz minden fronton is tökéletesen helytállni nehéz kivitelezni, hogy többet törődj külsőddel, aminek ápolása lelkedet is feltölti.

Sokszor megnyilvánul abban a formában, hogy kevésbé csillog a tekinteted és fásultabban viseled a feladatokat. A többéves párkapcsolatok esetében is egy kicsit elfelejtjük a flörtölés és csábítás mögött rejlő istennő vagyok életérzést. Időnként mikor megérkezik közös gyermeketek amellett, hogy minden szereteted rá és az igényeire irányul nehéz feldolgozni az alakodon történt változásokat. Az otthon töltött idő, amiben nagyrészt fő ruhadarabod egy kényelmes szabadidő nehéz kívánatosnak érezned magad de nem szabad hagynod, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad, mert te is tudod a belülről áradó energiát nem fogod elveszíteni.

Friss szülőként viszont most éppen abban a szakaszban vagy mikor nem a bulik és csinos rucik kötik le figyelmedet és ahogy cseperedik gyermeked egyre több minőségi időt tudsz magadra is szánni. A párod figyelmét pedig nyilván nem a hasadon kialakult csíkok kötik le, hanem az a szempár, amiben az egész szerelmetek benne van és személyiséged, amivel elraboltad szívét.

Sokkal inkább rád lesz jellemző, hogy kritikus szemmel vizsgálod porcikáidat, de ha élsz a boudoir alkotta fotózási lehetőséggel mindkettőtöknek izgalmas meglepetést szerezhetsz. Nem csupán saját önbizalmad szerzed vissza egy izgalmas fotósorozattal de kedvesedben is biztosan lángra lobbantod a tüzet egy ilyen jellegű ajándékkal. Fotóid nem csak telefonodban nézegetnéd?

A Vászonkép Manufaktúra munkatársai a legmodernebb technikai eszközökkel varázsolnak tökéletes minőségű vászonképeket saját fényképeidből. Az általad beküldött képeket mindig bizalmasan kezeljük és folyamatosan egyeztetünk veled, hogy 100%-ban elégedett legyél a végeredménnyel. Cégünket megbízva mindössze 1 hetet kell várnod mielőtt kiszállítjuk megrendelésed. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ismerd meg munkáinkat és díszítsd falaidat egyedi vászonképekkel!

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.