Egy tavaszi vászonkép téma: virágot a falra bármilyen stílusban!

Egy tavaszi vászonkép téma: virágot a falra. Szeretnéd felrázni lakásod belső terének hangulatát a hosszú téli álmából? Ha igen, miért is ne tennéd meg ezt egy friss, élettel teli tavaszi hangulatot árasztó vászonkép segítségével? Hidd el, létezik ebből is annyiféle stílus, hogy mindenki könnyedén megtalálhatja az otthonába illőt.

Mi a Vászonkép Manufaktúránál tudjuk értékelni az igazán megkapó virágos nyomatokat. Tudjuk, milyen ámulatba ejtő hatással bírhat egy a belső térben elhelyezett gyönyörű és látványos, színes virágokat ábrázoló óriási vászonnyomat. A ragyogó színek és tökéletes természeti formák emelik a z ember lelkét és ezáltal az egész szoba hangulatát képesek uralni. Az általunk készített kiváló minőségű vászonkép garantáltan tökéletes választás szobád falának díszítésére. Az egészen kicsi mérettől az óriásig biztosan meg fogod találni nálunk azt, ami a te otthonodba a legjobban illeszkedik.

Virágminták tömkelegéből lehet választanod, amikor te is ilyen témájú válaszkép mellett döntesz. A nagyobb, merész mintáktól, a finom apró motívumokig számtalan különböző lehetőség között keresgélheted a személyiségedhez legjobban passzoló képet. Absztrakt vagy kortárs művészet? Csak szólj, és segítünk neked megtalálni a saját stílusodhoz legjobban illeszkedő vászonkép nyomatot, hogy ezáltal vihess egy kis természetet otthonodba.

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk neked pár szuper tippet-tanácsot, hogyan is építheted bele a virágos nyomatokat otthonod dekorációjába különböző színek és minták használatával a lenyűgöző hatás eléréséhez.

Festmények – klasszikus stílus bárkinek - tavaszi vászonkép téma

A festményeket az egészen régi korok óta mind a mai napig igen közkedvelt fali dekorációként tartjuk számon. Ez nem csoda, hiszen igazi karaktert, egyedi aurát adnak bármilyen belső térnek, szobának. A virágok számos nagynevű festőt is megihlettek, vegyük például a mindenki által ismert Napraforgók című képet Vincent Van Gogh-tól vagy Monet Vízililiomok című műalkotását. Kérésedre lehetőség van ezek vagy ehhez hasonló híres festményekről készült digitális képet is vászonra vinni, amiben azután hosszú évekig gyönyörködhetsz családoddal, barátaiddal együtt. Itt csak egy dologra kérünk: a képek letöltésénél vedd figyelembe a mindenkori szerzői jogszabályokat.

Nagy és Merész – nem csak bátraknak

Személyes véleményem szerint, ha virág témájú képről van szó, a nagy és merész a lehető legjobb választási szempont. Az óriási méretű vászonkép merész, látványos színekkel és formákkal párosítva azonnal elkapja a szobába érkezők tekintetét, szinte mágnesként vonzva oda. Bármilyen virágos mintát is választasz, hatalmas vászonra nyomtatva fantasztikusan ki fogja tölteni a teret, ahová kiteszed.

Extra jó tanácsként ne feledd, hogy bármilyen nagy és merész dekorációt ellensúlyozni kell az úgynevezett „negatív térrel”. Vagyis, ilyen dekoráció mellett ügyelj a nagy, szabad terekre, letisztult berendezésre, hogy a vászonképed egyedül uralhassa a teret.

Csendélet – a nyugalom szigetéért

A csendélet, nevéhez híven igazán megnyugtató hatással tud bírni. Vincent Van Gogh és Henri Matisse több száz képe közül tudsz akár válogatni, ha ilyesmiben gondolkozol. Ezek a művek nyugtató atmoszférájukkal szinte odavarázsolnak mindenkit a természetbe. Amit kifejezetten szeretünk az ebben a stílusban készült vászonképekben az az, hogy szinte bármilyen szobába tökéletesen illeszkednek, legyen szó konyháról, étkezőről vagy akár hálószobáról.

Fényképek – a valósághű ábrázolást kedvelőknek

Ha jobban kedveled inkább a valósághű természet-ábrázolásokat, akkor te a színes virágokat ábrázoló fényképek között fogod megtalálni a vászonképedre tökéletes példányt. Hatásuk a csendélethez hasonlóan képes bárkit gondolatban a természetbe varázsolni. Ez a stílus is kiválóan illik bármilyen helyiségbe, fantasztikusan mutat bármilyen méretben. Az előbbi stílustól talán annyiban tér el, hogy a festményekből készült vászonképekhez képest modernebb, letisztultabb hatás érhető el a fényképek használatával.

Tavaszi vászonkép

Absztrakt – a mélyebb, elvontabb hangulatért

Az utóbbi évek során az absztrakt faliképek újra egyre szélesebb körben kezdenek elterjedtebbé válni. Ebben a művészeti ágban az a fantasztikus, hogy a színes szirmok az alkotó egyedi stílusának megfelelően, de mégis számtalan különféle módon jeleníthetőek meg a vásznon. Ilyen kép felhasználásával igazán egyedi és különleges hatású vászonképet kaphatsz, amivel hangsúlyozhatod otthonod, irodád egyediségét, elvontabb, mélyebb kisugárzást kölcsönözve azoknak.

Vintage – a hétköznapi varázslat

Egy másik stílus, ami napjainkban hódít a vintage. Ha szereted a múlt század első felére emlékeztető „retro” nyomatokat, témákat, ez lesz a számodra megfelelő választás. A vintage stílusban kiemelt szerephez jutnak a finom és kecses virágok. Nem mellesleg vászonképen is igen jól mutatnak. Hozzá illő gyönyörű kerettel varázslatos hatást érhetsz el. Ha a szobád berendezését is ennek a stílusnak megfelelően válogatod össze, igazán ízléses és egyedi hatást érhetsz el, amellyel visszavarázsolhatod magad és társaságod a békebeli időkbe.

Modern – a letisztult, futurisztikus hatásért

Ha imádod a modern belsőépítészetet, a letisztultságot és futurisztikus hatást szeretnél kelteni, akkor is remek választás lehet a falikép kiválasztásánál virágos témában gondolkodnod. A modern képzőművészet több más formát is magába foglal, mint például az absztrakt, kortárs és a csendélet is. Ide tartoznak Picasso és Matisse művei is, csak hogy párat említsünk a legnagyobb művészek közül.

Kortárs – a stílus, amiben mindenki megtalálja a számítását

Kortársnak nevezzük a napjainkban és a 20. század második felében készült műalkotásokat. Ezek a stílusú képek is igen sokféle formát ölthetnek, így bárki megtalálhatja közöttük a szívének legkedvesebb alkotást. Legyen szó akár kortárs fényképművész alkotásáról vagy kortárs festő képéről készített nyomatról, az ilyen stílusban készült vászonképpel karaktert, sokszínűséget adhatunk a dekorálni kívánt helyiségnek. Egy kortárs tavaszi vászonkép téma mindig nyerő bármilyen lakás dekorálása is a cél.

Most, hogy ennyi szuper tavaszi-nyári ötletet adtunk a kezedbe, nincs is más dolgod, mint kiválasztani az ízlésedhez legközelebb állót, majd vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi elkészítjük neked otthonod tökéletes díszét.

Megrendelem a vászonképemet a falamra

 

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.