Éttermi vászonképek

Téged is lenyűgöz a gasztronómia világa? Merülj el az ételfotózás világában és fedezd fel hogyan születhet kedvenc fogásaidból igényes vászonkép!

Az étkezés teljes mértékben életünk szerves része, de mára művészi értelemben is megtalálhatjuk benne a szépséget, kikapcsolódást, fejlődést és hangulatot egyaránt. A gasztronómia felfedezése nem csupán arról szól, hogy testünket táplálja és fejlessze azt. Teheted a nap fénypontjává, családi életed egyik legmeghittebb programjává, de válhat egy kreatív hobbiddá is, amiben kiteljesedhetsz. Napjainkban pedig könnyebb dolgod már nem is lehetne, hiszen van lehetőséged akár otthonod kényelméből is a legsikeresebb séfek munkásságát kipróbálni.

Az étellel való kapcsolatod pozitív kialakítására egészséged szempontjából is fontos figyelned. Ma már sokkal könnyebben megismerheted és beszerezheted a külföldi konyha izgalmas alapanyagait ezáltal sokkal szélesebb látókörrel is rendelkezel. A lehetőségek tárháza szinte a végtelennel vált egyenlővé. Alkothatsz saját kedvedre, igénybe vehetsz recepteket, kísérletezhetsz új főzési technikákkal vagy egyszerűen élhetsz a rendelés vagy éttermi esték lehetőségével is. Szinte minden nő központi témája a főzés, sütés állandó tapasztalatcserék megvitatása és a szórakoztatás egyik alappillére is hiszen imádjuk a főzőműsorokat, vetélkedőket nézőként is átélni. Egy étkezés élvezetéhez pedig a környezet is fontos tényezővé válik. Gondolj csak kedvenc éttermed pozitív érdemei között nem csak a finom falatok, de a szép, igényes tálalás, kifogástalan kiszolgálás és otthonos hangulat biztosan szerepel. A legsikeresebb éttermek pedig tudják hogyan ajándékozzák meg élménnyel is vendégeiket ehhez pedig szinte minden érzékszervünkre hatnak egyszerre.

Hogyan fejleszd képeidet?

Sokszor találkozhatsz hivatásos fényképészek tanácsaival, hogyan is érhetsz el jobb hatást, tisztább fényeket és művészi hatásokat. A mai telefonokkal pedig már olyan szinten fejlődik a technika, hogy korábban elképzelhetetlen minőségű fotókat könnyedén elkészíthetsz velük.

Az online jelenlét pedig még izgalmasabbá teszi az, hogy röpke másodpercek alatt megoszthatod akár kézzelfogható élménnyé is teheted.

Egyre jobban rajongunk a személyes, egyedi ajándékokért és díszítésekért is. Fényképeidet szinte bármilyen tárgyra ráteheted vagy dekorálhatod otthonod. Bár még senki nem válik fotóssá egy jó mobiltól, de kezdőként is örömödet lelheted a fényképezésben a szakmai segítség által pedig gyorsan fejlődhetnek képeid.

A hobbi tevékenység mellett lehet az egyik legegyszerűbb módja üzleted sikeres reklámjához is. A folyamatos innováció és rugalmasság nélkülözhetetlen a megjelenést tekintve is. Köztudatban úgy maradhatsz, ha munkád beszél helyetted és ugye tudod egy kép többet mond ezer szónál.

Tedd sikeressé saját fotóiddal üzleted

Lehet mindig is imádtál főzni, boldoggá tesz a vendéglátás és életed legnagyobb álma, hogy saját éttermet nyiss? Kitartóan dolgozol a terveken megvalósítod önmagad és már csak apróbb dizájnok kialakítása hiányzik viszont nem teheted meg, hogy mindenben szakemberek segítségét vedd igénybe.

A saját ötletességed és kreativitásod ilyen esetekben spórolást jelenthet. A dekoráció sosem elhanyagolható tényező a hangulat tükrözésében, de egy üzlet beindításakor az anyagi keretek is gyors tempóban fogyatkoznak. Mindent számba véve igényes és modern megoldás, ha tökéletes minőségű vászonképekkel díszíted éttermed, amik témáját te magad határozod meg. A személyes élmények sokkal családiasabb hangulatot árasztanak és egy jól beállított csoportkép kis csapatoddal vendégeidben is bizalmat ébreszt.

A legjobb marketing fogás pedig, hogy jelen vagy a közösségi média világában. Fogásaidat mutasd meg képeken és állandó kreatív eseményekkel lepd meg vendégeidet, hogy minél gyakrabban visszatérjenek! Te is láttál már olyan ínyenc fogást, aminek már a látványától is összefutott a nyál a szádban? Egyszerre kell izgalmassá tenned a látványt és fokozni a várakozást. A vendégeid kíváncsisága lesz a te sikered hiszen az újdonság izgalma felkelti, de amit nyújtani tudsz az fogja elkötelezni törzsvendégeidet.

Hogyan mutasd meg ételeid látványos formában

Kövesd a legújabb trendeket és add hozzá egyéni stílusodat is. Mivel ez esetben a megjelenés lesz a legfontosabb számodra a tálalás és színek lesznek főszerepben. A fényképezésre szánt fogásokat mindig elkészültük után közvetlenül örökítsd meg, hiszen frissen fogja a legszebb látványt nyújtani.

Az ételt helyezd a középpontba, mellette egy egyszerű, letisztult környezet nem vonja el a figyelmet a lényegről. Helyezd alkotásod egy fehér abroszra, mellette esetleg az evőeszköz és borospohár jelenjen meg. A megfelelő szög és fénybeállítás elengedhetetlen a pozitív végeredményért. Alkotásod szépsége jelenjen meg fotódon, magasabb ételen hangsúlyozd a rétegek láthatóságát a levesek tekintetében pedig a színekre fókuszálj. A harmóniát pedig már a tányérra pakolásnál elérheted.

Szánj időt az utómunkálatokra is! A nyers képeiden azért még lehet mit csiszolni ez pedig sokszor letöltve és nagyítva derül ki, de érdemes vele foglalkozni hiszen számtalan helyen felhasználhatod. Nem szeretsz sokat várni a végeredményre? Ismerd meg Vászonkép Manufaktúránk munkáit és pár nap alatt múlva már egyedi képed szépségét élvezheted falaidon. A témát te határozod meg akár személyes fotóid, látványos tájképek vagy éppen motiváló sorok és vendégváró szép üzenetet is szeretnél megjelentetni. A profi kivitelezés már a mi dolgunk lesz! Már csak néhány kattintás és megrendelő oldalukon könnyedén feltöltheted és beállíthatod milyen képet szeretnél.

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.