Fedezd fel a többrészes vászonképek szépségét

2022-ben is hódít a több részből álló vászonképek trendje. Szinte minden lakásdekoráció első lépései között van jelen a faliképek kiválasztása. Otthonod sokkal élettelibb és hangulatosabb lesz általuk. A környezeted szépsége pedig pozitív hatást fejt ki rád illetve kreativitásod is előtérbe kerül azáltal, hogyan tudod kifejezni személyiségedet. A faliképek előnyei közé tartoznak, hogy rengeteg inspirációt tudsz gyűjteni a témát illetően, könnyen felszerelhetőek és egyedi módon dobhatod fel falaidat.

Új irány a vászonképek használatában

Új irány a vászonképek között

A vászonképek népszerűsége egyre nő, illetve az igény is hogyan lehetne minél különlegesebb hatást elérni. Ez a többrészes vászonképek segítségével könnyen megtehető, térhatást fejezhetünk ki és többféleképpen variálhatjuk a kép elvágását.

A többrészes képek leggyakoribb fajtái a 3-5 db-os rendszerűek, természetesen ez igényeid szerint módosítható. Ezzel a módszerrel bármelyik kép még izgalmasabbá válik.

Tulajdonképpen egy kép szétdarabolása a folyamat amit ha egymás mellé helyezel adja ki a kép egészét. A kép részeit általában 2 cm-es távolságra érdemes elhelyezni egymástól és máris más térhatást látunk. Az is gyakori hogy egy 3 darabos képszettnél a középső képet kicsit feljebb tesszük a többitől így kiemelkedőbbé válik.

Vászonkép új iránya lehet

Milyen témában gondolkodj többrészes kép esetén?

A képek tartalma az egyik legfontosabb tényező. Választhatsz általad készített fényképet, akár egy családi pillanatodban is gyönyörködhetsz. Olyan képek esetében amiken személyek, esetleg kis kedvenceid vannak fontos hol kerülnek elválasztásra a képek. Figyelned kell, nehogy valaki testrésze pont az elvágás vonalára essen.

A természet fotók és látképek esetében könnyebben alakíthatjuk az elválasztásokat. Biztosan van kedvenc épületed, de a virágos minták trendje is évről - évre bővül. Színek tekintetében saját ízlésed adja a megfelelő mércét. Vedd figyelembe otthonod sajátosságait fény és elrendezés tekintetében. Ha igazán egyedi lakásdekorációt szeretnél alkotni a saját élményeid megjelenítése a legjobb választás, ami nem csak a te szívedet melengeti de mások is megcsodálják majd.

Manapság már az interneten is széles választékban keresgélhetsz, ha letöltesz mindig figyelj a szerzői jogokra. Itt is alapszabály a jó felbontás a kép méretéhez mérten.

Ötletek, hogyan darabold a képedet

Ötletek hogyan “darabold” képeidet

A  képed elválasztása leginkább a tájolás illetve a kép témájának függvénye. A tájolást jelen esetben az álló vagy fekvő pozíció jelenti. Fekvő képeknél a négyzetes darabolás a legjellemzőbb, itt négy egyenlő részre osztjuk az általad küldött képet.

Állóképek esetében lehet játszani érzékeinkkel, ha a szélső képeket kicsivel lejjebb helyezzük el a középsőkre tereljük a hangsúlyt távolabbról szemlélve egy többdimenziós látványt nyújtanak. Az absztrak képek rajongóinál pedig az sem ritka hogy akár a vászonképed vonalait folytatva festesz mintát a falra, vendégeid biztosan elgondolkodnak mi volt előbb a kép vagy a falmintád?

A többrészes vászonképeket mindenképpen egymáshoz közel ajánljuk feltenni és érdemes egy nagyobb falfelületre, hogy érvényesüljön együttes hatásuk.

Váltsd valóra elképzelésed képét

Váltsd valóra velünk elképzeléseidet

Most már valószínüleg megszülettek benned az alapötletek, milyen képet is szeretnél otthonod díszeként készítettni. Vászon manufaktúránk elhivatott, hogy a legtökéletesebb formában lásd viszont képedet. Látogass el oldalunkra és fedezd fel munkásságunkat.

Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy minden szempontból elégedett légy a végeredménnyel. A folyamat alatt egyeztetünk veled, grafikusaink pedig minden esetben alaposan átnézik illetve feljavítják képedet ha szükséges.

Nem fogsz heteket várni a végeredményre sem, rövid határidővel dolgozunk normál képek esetében egy hétre van szükségünk a precíz munkához. Ne habozz tovább rendeld meg nálunk egyedi vászonképedet!

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.