Meglepetés vászonkép - szívhez szóló ajándék

Változtasd élménnyé a vásárlást, fedezd fel milyen egyszerűen varázsolhatsz szívhez szóló meglepetést a közös pillanatokból

Fogyasztó társadalom vagyunk és ennek megfelelően megszoktad bármire is legyen szükséged egyszerűen megveszed. Amikor viszont nem éred be a tucat termékek kínálatával már kicsit bonyolódik a képlet, ha pedig vagy személyiséged, vagy az időhiány miatt sem szeretsz céltalanul bolyongani amíg rátalálsz az ízlésednek megfelelő tárgyra otthonod kényelméből intézve megkíméled magad pár stresszes helyzettől. Természetesen az, hogy számodra melyik módszer a szerethetőbb lehet az aktuális körülmények függvénye is. A válogatás is nyújt örömforrást amennyiben könnyen megtalálod saját stílusodat és tudsz is időt szakítani a shoppingolásra.

Általában elég gyakran kerülsz abba a helyzetbe, hogy közeli szerettednek szeretnél valami különlegeset, ami reményeid szerint mindig kedves lesz neki. Lehet már az összes hasznos tárgyat kihúztad képzeletbeli listádból mert valami személyesebbet keresel, ami kifejezi őszinte szeretetedet. Többek között erre képesek a saját fotókból megszületett vászonképek! Ilyenkor érdemes átböngészned galériádat és kiválasztani kedvenc közös képeiteket és szakemberekre bízni a megvalósítást. Hasznosságát tekintve a megfelelő minőségben elkészített képek hosszú évekig őrzik eredeti megjelenésüket, modern lakásdekoráció, ami áthelyezése sem okoz gondot, könnyű szerkezetének köszönhetően pedig gyerekjáték a faladra illeszteni. A vászonképed témája pedig nem szab határokat fantáziádnak, megjelenhetnek a legszebb tájak, hobbik, absztrakt, közös pillanatok, családi események és még sorolhatnánk az ötleteket.

Egy tökéletes meglepetés története

Saját tapasztalatból tudom az élet sokszor állít váratlan helyzetek elé és egy rövid történettel neked is bebizonyítom az első ijedelem után könnyedén szuper ajándékkal leptem testvéremet. Én és a nővérem szerencsére nagyon közel állunk egymáshoz és felnőttként is a legtöbb élményünket megosztjuk. Jól ismerjük egymás személyiségét és bár mindketten sokat dolgozunk mindig szakítunk időt e szoros kötelék ápolására is.

Az én életemben a család fontossága mindig is prioritást fog élvezni, imádom szeretteimet programokkal megajándékozni, hiszen egy kis szervezés után nem csupán az élmény marad meg de a közös időtöltés mindig jó választás. A jó hangulat mellett természetesen szuper fotóink is születnek szép számmal, amik még évek múlva is frissen tartják emlékeinket.

Egy teljesen átlagos szabadnapomon is a szokásos beszélgetésre készültem tesómmal mikor örömteli hírrel lepett meg. Egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ami a karrierje szempontjából nagy fejlődést jelentett. A lehetőség egyetlen hátránya, hogy a távolság miatt ritkábban találkozunk és mindössze egy hónapja maradt az új állás betöltése előtt. A hetek nagyon gyorsan teltek számára a szervezéssel.

Mivel mindenben őszintén támogatjuk egymást nem akartam zavarni e pár hétben, de az indulás előtt szerettem volna meglepni egy olyan tárggyal, amit könnyedén magával vihet és otthonosabbnak is érzi új lakását tőle. Olyan dolog beszerzésére vágytam, ami kifejezi érzéseinket mégis könnyedén megvalósítható. A sok munka mellett sajnos nem volt időm nagy szervezésekre de megtaláltam a tökéletes megoldást a Vászonkép Manufaktúra által, akiktől nem csak tökéletes munkát kaptam de személyre szabott figyelmet is.

Első megrendelésem szervezése

Igazából számomra rendkívül fontos, hogy tökéletes minőségben valósuljanak meg elképzeléseim. A tartósság, precizitás, kreativitás, szépség, időtállóság és könnyű szervezés már a weboldal felkeresésekor észrevehető volt. Minden számomra fontos információt megtaláltam és megnyugtattak a pozitív értékelések is.

Pár perc alatt kiválasztottam egyik kedvenc közös képünket, a megrendelő oldalon pedig pár kattintással leadtam a méret és tájolás paramétereit. A képünk minősége kicsit aggasztott, de megnyugtatott a tudat, hogy grafikus szemmel is ellenőrzik felvételem. A közös munka zökkenőmentesen zajlott és mindig nagyon hálás leszek, hogy 1 héten belül megszületett a tökéletes végeredmény, a futárszolgálatnak köszönhetően még mászkálnom sem kellett.

Mindent otthonom kényelméből telefonról intéztem és ajándékom nagy sikert aratott nem csak tesóm szemében. A kép a lakás központi részében került elhelyezésre és bárkit lát vendégül mindenki megcsodálja és számára is mindig vidám emlékeket idéz akármikor ránéz.   

Számodra is fontos, hogy személyes véleményeket ismerj meg?

Te is gyakran intézed otthonod kényelméből vásárlásaidat? A legtöbb esetben egy termék megkeresése után a vélemények átnézése lesz a következő lépésed a megrendelés előtt. Tudatos vásárlóként pedig a tökéletes minőségnek, ellenőrizhető nyomonkövetésnek és a biztonságos fizetésnek is nagy jelentősége van.

Ezért is öröm minden forgalmazó cég számára mikor vásárlói szívesen osztják meg akár értékelésüket akár pár sort a termékkel kapcsolatban és ezzel nem csupán a népszerűség növelése könnyebb, hanem a bizalom kiépítése is. Vászonkép Manufaktúránkat is örömmel tölti el, hogy megrendelőink szívesen osztják meg tapasztalataikat oldalunkon, ahol számodra is hasznos információkat találsz.

Fontos számunkra, hogy kellőképpen tájékozódhass munkáinkról. Grafikai stúdióként nem csak képeid elkészítésében leszünk segítségedre, tökéletesen átlátjuk milyen lesz kiválasztott képed megjelenése is. Amennyiben szükséges egy kis szerkesztéssel, kiemeléssel még szebbé varázsoljuk fényképedet. Legyen szó otthonod díszítéséről, munkahelyed szépítéséről vagy alkalmi ajándékozásról vászonképet minden helyiségbe és témában megvalósíthatsz.

További cikkek

A vászonképek nem csupán otthonunk díszítésére alkalmasak, hanem kiváló ajándékok is lehetnek.

A vászonképek az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakberendezés világában.

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.