Őszi képek

Vidd haza a természet szépségeit és dekoráld életteli őszi díszekkel otthonodat

Kissé szomorkás mosollyal nyugtázod az idei nyár is elszaladt véget vetve a nyaralós és napsütötte programjaidnak? Bár egy ideig nem élvezheted a csobbanásokat, de számos más jellegű természetközeli élményt gyűjthetsz. A barangolásokra ugyanúgy érdemes időt szakítanod és kihasználni a napsütéses időszakokat, még az alacsonyabb hőmérséklet ellenére is. Lelkednek is üdítő élmény lesz felfedezni a gyönyörű színeket, kirándulni a lehulló falevelek között és őszi képekkel bővíteni a gyűjteményedet.

Egészséged szempontjából sem elhanyagolható kiélvezni a nap nyújtotta D vitamin forrást, így könnyebben elkerülheted a gyakori meghűléseket is. Fontos, hogy szervezetedet folyamatosan készítsd elő az időjárás változásaihoz és ne hanyagold el a kimozdulás lehetőségeit sem. Bár vonzóvá válhat egy teával bekuckózni kedvenc foteledbe, de számtalan élmény megtalál még ha egy közeli parkba is vezetnek lépteid. Fedezd fel a természet átalakulását, élvezd szeretteiddel a falevelek játékát és örökítsd meg a feledhetetlen pillanatokat.

Meríts a természetből ötletet otthonod szépítéséhez

Az évszakok változása nem csak szabadidőnk eltöltésén változtat, de igyekszünk falaink közé is csempészni a természetből egy aktuális hangulatot. Egy kis kreativitással akár kézzel készített díszekkel is szépítheted életteredet. Amennyiben örömödet leled az díszítésben keress egy közeli parkot, erdőt és temérdek természetes alapanyagot találsz.

A modern őszi lakásdekorációk közkedvelt formája a könnyen elkészíthető falevélfűzérek, amiket akár lépcsőkön, galériák szélén vagy erkélyek szélén végigfuttatva kinti vagy benti díszítőelemként egyaránt használhatsz. Sok lehetőséget rejtenek a gesztenyék is, amiket akár egymáshoz illeszthetsz akár egy tálban asztaldíszként is ötletesen felhasználhatsz.

A földön heverő falevelek és termések mind megfelelnek ötleteidhez, akár természetes formájukban, akár lenyomatként vagy más érdekes felhasználásban. A barnás, sárgás és zöldes színek pedig melegséget és nyugalmat árasztanak, amik szinte simogatják lelkedet. Otthonunkban pedig általában a meghittséget, nyugalmat és harmóniát szeretnénk élvezni.

Lásd meg az új perspektívát a fényképeidben

Ma már szinte ki sem mozdulsz az okos eszközeid nélkül, amik számos előny mellett szinte mindig kéznél vannak mikor egy különleges pillanatot szeretnél megörökíteni. Mérete és funkciói által egyre könnyebben készíthetsz jó minőségű fényképeket, amik hűen tükrözik az átélt élményeket.

Fotóid esetében is élhetsz a képszerkesztők nyújtotta lehetőségekkel, amit már rögzítés után meg is tehetsz a mobilod segítségével, hogy képeid még egyedibb hatásait hangsúlyozd. A gyönyörű színekben gazdag tájképek mellett gyermekeink is egy új látásmódot tárnak fel, hiszen nekik egy pocsolya tökéletes lehetőség az ugrálásra, szülőként pedig a haszontalan bosszankodás helyett élvezzük az önfeledt mókát és kapjuk lencsevégre az eseményeket.

Az kutyás gazdik számára sem újdonság, hogy kedvenceik különösen élvezik az őszi időjárás adta játéklehetőséget. Te is biztosan számtalanszor megörökítetted már a falevelek közötti játékos ugrabugrálását vagy mosolyogtatott meg az avar alatti túlfűtött szimatolása. Észrevetted már, hogy ugyanaz a környezet is milyen változatos hatást mutat különböző szemszögekből megörökítve?

Te is szeretnéd egyedi képekkel díszíteni falaidat?

Az otthonod meghittségét, hangulatát leginkább a személyes tárgyaiddal teremted meg, hiszen emlékeket idéznek és hangulatodat is pozitív irányba befolyásolják amikor csak rájuk pillantasz. Nincs olyan helyiség, amiben ne mutatna jól egy egyedi vászonkép. Legyen szó lakásodról vagy munkahelyedről az általunk készített képek között biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt.

A vászonképek a modern lakásdekorációk egyik legnépszerűbb fajtája, hiszen témában, elhelyezésben és stílusban sincs két egyforma megjelenés. Modern technológiánknak köszönhetően pedig rendkívül időtálló dekorációt alkotunk.  Családi fotóid éppúgy alkalmasak, mint egy jó felbontású táj - vagy látkép, de akár kedvenc festményed képét is otthonodban élvezheted falidísz formájában. Méretek tekintetében is találsz megfelelőt megrendelő oldalunkon 10 féle ajánlatunk közül válogathatsz.

Vászonkép Manufaktúránk által készített képek falra illesztése is könnyen megoldható, mindössze néhány szögre vagy rögzítőre lesz szükséged. A kisebb méretű többrészes fotók esetében akár térhatásokat is elérhetsz, ha egymáshoz képest kicsit eltolva illeszted falaidra.

Egy vászonkép stílusát könnyedén alakíthatod megjelenés tekintetében, hiszen egy fekete - fehér nosztalgikus fotó hangulatát is rávetítheted modern képeidre egyéni elképzeléseid alapján. Már biztosan kedvet is kaptál néhány őszi élményedet megalkotni vászonkép formájában! Nincs is más dolgod, mint leadni rendelésed amit alaposan megvizsgálunk grafikai és vizuális megjelenés szempontjából is. Ezután veled egyeztetve valósítjuk meg elképzeléseidet és pár nap múlva már csodálhatod is képed szépségét.

További cikkek

A vászonképek nem csupán otthonunk díszítésére alkalmasak, hanem kiváló ajándékok is lehetnek.

A vászonképek az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakberendezés világában.

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.