Téli vászonképek

Töltsd meg otthonodat a téli tájak szépségével és varázsolj örök emléket falaidra fotóiddal

A természetben időt tölteni minden évszakban felüdülés, ne hagyd, hogy a hőmérséklet csökkenése akadályozza terveidet. A rendszeres túrázók gyakran megosztják nem csak tapasztalataikat, de gyönyörű tájképeiket is, amin keresztül felfedezhetsz megannyi természeti szépséget és szinte érezheted is a havas táj megnyugtató hangulatát. A téli hótakaró egy teljesen más színben tünteti fel kedvenc kiránduló helyeidet is. Mielőtt máris bakancsot ragadsz, hogy felfedezd a túraútvonalakat érdemes pár jó tanácsot megfogadnod.

Mivel télen előbb sötétedik, ha hosszabb túrát tervezel már a reggeli órákban kelj útra. Öltözködés terén mindig jó választás, ha rétegesen viseled ruháidat és egy - egy váltás felsőt, nadrágot se felejts ki pakoláskor hiszen a ködösebb időben hamar átnedvesedhetsz. Egy kis elemózsia, innivaló és persze, hogy a nap élményeit azonnal megőrizd legyen kéznél mobilod is. Készüléked nem csak fotóid elkészítésében lesz segítségedre, de a navigálás vagy közeli helyek megkeresése is roppant egyszerűvé válik telóddal. Ma már olyan sebességgel fejlődik a technikai tudás, hogy szinte minden tevékenységünkre létezik egy app vagy tervező felület, amik nagy mértékben megkönnyítik életed.

Így tedd különlegessé képeid varázsát

Hallottál már a kék óra elnevezésről? Tulajdonképpen egy fényviszonyról van szó, amivel csodálatos kék árnyalatban készíthetsz művészi képeket. Minden az időzítésen múlik, hiszen két napszakban van lehetőséged megragadni a varázst és a név is becsapós mert csak körülbelül fél óra áll rendelkezésedre fotóid elkészítésére.

A végeredmény viszont abszolút megéri a körültekintést! Első lépésként válassz egy helyszínt, amit szeretnél megörökíteni, lehet már számtalan ötleted ugrik be, de ha mégsem a hidak, illetve magasabb pontok mindig remek választás. Bármilyen témájú képet is szeretnél megörökíteni a fényviszonyok csak még hatásosabbá teszik a végeredményt, legyen szó akár portré, tájkép, épületfotózás vagy városkép fotózásáról is.

A két lehetőség pedig a kék óra megörökítésére, mielőtt a Nap felkel harminc percig élvezheted és napnyugta után is nagyjából ugyanennyi idő áll rendelkezésedre. A kék árnyalat akkor válik láthatóvá amikor a Nap a horizont alá ér és a közvetlen föld helyett az atmoszféra egy részét világítja meg. Jobban kedveled a melegséget sugárzó képeid hangulatát? A sárga, vöröses, zöld és barna árnyalatok kedvelői számára az arany óra lesz a tökéletes időpont. A kék órával ellentétben itt pont a napkelte utáni félóra és napnyugta előtti félórában készíthetsz gyönyörű képeket.

Hogyan vigyél színt téli képeidbe?

Már izgalommal várod az első hóesést és szeretnéd látványos fotókon megörökíteni? Az utóbbi években egyre kevesebb alkalmunk nyílik érezni a ropogó hótakarót talpunk alatt ezért igyekszünk kihasználni minden egyes napot mikor alkalmunk van a hóesésben gyönyörködni.

A téli képek kompozíciói is lehetnek roppant mozgalmasak, ha pár tippet kipróbálsz. A vakító fehérséget használd háttérnek a középpontba pedig akár színes tollú madarakat kapj lencsevégre. A természetjáróknak nem újdonság, hogy egy - egy barátságosabb faj egy kis eleségért cserébe akár karnyújtásnyi távolságba is merészkedik tőlünk.

Amennyiben magadról vagy szeretteidről szeretnél izgalmas képeket lőni sokkal élesebb kontrasztot kapsz végeredményként, ha színes ruhákat viselsz, de a magasságbeli különbségek is hasznosak lehetnek. Használd ki a dombok, hegyek adta lehetőséget és érzékeltesd is képeiden!

Pár kattintással otthoni dekoráció?

Igen! Te is könnyedén megjelenítheted kedvenc fotóidat vászonkép formájában falaid díszeként. A Vászonkép Manufaktúra a legjobbat hozza ki képeidből. Munkáink különlegességét te magad teszed lehetővé, hiszen minden kapott képen érezzük az egyediséget, hogy számodra fontos emlékeket teszünk kézzelfoghatóvá.

Munkatársaink a legmodernebb digitális technikát és a pótolhatatlan kézierő összhangjában készítik el megrendelésed. A mai modern technológia számtalan lehetőséget nyújt, hogy fotóid színe és minősége leginkább érvényesüljön, akár régi fekete - fehér képeid szépségét is visszaadhatjuk. A modernizáció fejlődése viszont nem pótolhatja az emberi odafigyelést és munkát teljes mértékben emiatt is számos folyamatunk szabad kézzel történik. Végeredményként pedig büszkeséggel tölt el, hogy vevőink hosszú évekig gyönyörködnek az általunk megvalósított vászonképek szépségében.

Ígéretünk szerint csupán pár kattintás és te is élvezheted vászonképed szépségét. Válaszd ki kedvenc fényképedet, amiből szeretnél vászonképet alkotni. Tudjuk gyakran nem könnyű feladat egy fotód mellett letenned a voksodat, ilyenkor érdemes fotósorozatban vagy kollázs technikában gondolkodnod. Látogass el megrendelő oldalunkra és töltsd fel elképzelt képedet, ugyanitt kiválaszthatod a főbb paramétereket is, mint a tájolás, méret és szállítás módja. Grafikai stúdióként remek szemünk van a részletekhez is, amennyiben szükséges felturbózzuk felvételed, hogy a legtökéletesebb végeredményt nyújtsuk számodra. Megvizsgáljuk fotódat mind a felbontás, színek és megjelenés tekintetében.

Ezután már csak vászonra nyomtatjuk és nagy odafigyeléssel fakeretre illesztjük fényképedet. Mindössze egy hétre lesz szükségünk a tökéletes alkotáshoz, de némi felárért cserébe expressz szolgáltatást nyújtunk így 1 munkanapon belül is megszülethet vászonképed. Máris elképzelted hol helyeznéd el kedvenc emlékeidet? Ne csak álmodozz lépj velünk kapcsolatba és élvezd egyedi képeid szépségét!

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.