Valentin napi vászonkép

Még nem tudod mivel lepd meg kedvesedet Valentin - nap alkalmából, amivel biztosan leveszed a lábáról?

Február közeledtével egyre sürgetőbbé válhat a kérdés, mivel is lephetnéd meg szerelmedet, aminek biztosan örülni fog. Jellemző a virágboltok forgalmának fellendülése, az aranyosabbnál - aranyosabb plüssök széles választéka de gyakran az éttermek és szórakozóhelyek is egyedi programokkal készülnek a romantikára vágyóknak. Vannak, akik szeretik megünnepelni és vannak, akik erősen tiltakoznak a szerelmesek napján szokásos ajándékozásoktól. Nem célunk bármelyik oldal véleményével is azonosulni, mindenki maga dönti el hogyan áll az ünnepléshez, de azért ilyenkor sok szerelmespár igyekszik meglepni kedvesét.

Gyakran a párkapcsolatok hosszúságával is megváltoznak ajándékozási szokásaink. Egy friss kapcsolat esetében még az apróbb cuki meglepetések szinte minden randin jellemzőek lehetnek. A kapcsolat hosszúságával pedig egymást jobban megismerve már sokan olyan dolgokat keresnek, ami mélyebb emlékeket kelt párjukban. Természetesen minden időszaknak megvannak a maga szépségei és izgalmai a párkapcsolataink esetében is. A kezdeti pezsgő időszak még csak a szárnyalásról és lángoláskor szól majd számos szakértő véleménye szerint 4 - 5 perióduson is keresztül megyünk mire elérjük a teljes összetartozás érzését. Érdemes ezen szakaszokat tudatosan átlátnunk és megismernünk, hogy hosszú boldog évekkel tudjuk megajándékozni egymást.

Te ismered a Valentin nap történelmi hátterét?

Mint számtalan ünnepünk a szerelmesek napja is komoly történelmi múlttal rendelkezik feljegyzéseink szerint. Bár világszerte csak a 20. század végétől terjedt el már az ókortól kezdve lelhetünk hasonló ünnepekre. Szent Bálint nevéhez kötődik, aki a keresztényüldözés áldozata lett. Nem csupán a szerelmespárok, de az epilepsziával élők és lelkibetegek védőszentjévé is vált.

Hazánkban az 1990 - es évektől nőtt ismertsége név szerint pedig Bálint vagy Valentin napként említése. Bár vallási eredete mára kevésbé hangsúlyos érdekes az eredeti történetet megismerni a fennmaradt írások szerint. A szentet keresztény hite miatt ítélték kivégzésre II. Császár uralkodása alatt. A romantikus történet szerint börtönőre vak lányának visszaadta látását hite erejével, majd február 14. - én a kivégzése napján üzenetben köszönt el a lánytól amit “a te Bálintod” aláírással fejezett be.

Valószínűleg ez a történet a Bálint napi szerelmes üzenetek eredete is, amit hagyományként sokan mai napként őriznek. A modernizálással a levélforma helyett ma már inkább a virtuális sorok és képek a jellemzőbbek és persze nem csak szerelmednek, hanem barátaidnak és családodnak is szólhatnak. Szent Bálint életének legendáiból egy másikat is kiemelhetünk, ami szerint a püspök keresztény szokások szerint adott össze titokban szerelmeseket. A friss házasokat pedig kertje virágaival ajándékozta meg.

Ma már nem csak a szerelmet ünnepelheted Bálint napon

A Valentin nap kedvelése függhet attól is éppen szerelmes vagy, avagy sem. Biztosan töltöttél már te is egyedül legalább pár ilyen alkalmat, ami akkor szomorúsággal vagy szorongással is járhatott attól függetlenül, hogy a hétköznapokban vágytál e párkapcsolatra. Mivel már szinte minden ünnepet kissé siettetnek is az üzletek, sok helyen január végétől már e naphoz köthető romantikus termékek széles választéka vár a polcokon.

Egyedülállóként sem kell szomorkodnod, hiszen elterjedt barátokat és családot is meglepni valami aprósággal így a gesztusból nem kell kimaradnod, ha épp nem vagy párkapcsolatban. Amikor pedig egy friss szerelem üti fel a fejét még inkább megjöhet a kedved a meglepetésekhez. Ismerjük a kliséket is miszerint nem csak egy - egy ünnepkor kell kimutatni érzéseidet hanem minden nap éreztetni azt de ha te szeretnéd igazán emlékezetessé tenni ismerd meg Vászonkép Manufaktúránk munkáit.

Hogyan lehet vászonképed egyedi és utánozhatatlan is egyben? Cégünk a legmodernebb technikával kiváló minőségű vászonra nyomtatja saját fényképeidet. Biztosak vagyunk benne a te mobiltelefonod galériájában is számtalan kedvenc fotódból válhatna elegáns falikép, ami otthonod modern díszítéseként is jól mutatnának. Személyre szabott megoldásainkkal pedig szerelmedet is meglepheted, akár Valentin napra is szívhez szóló ajándékot varázsolhatsz közös élményeitekből.

Kíváncsi vagy hogyan készül el vászonképed?

Velünk pár egyszerű lépésben kézzelfoghatóvá alakíthatod akár kapcsolatotok egész történetét is. A fényképezés művészetében számtalan stílust használhatsz igényeid szerint. A megjelenítés is pont ilyen sokrétű lehet! Biztosan van elképzelésed milyen stílusban látnád viszont legszívesebben fotóidat. Milyen fényképedre lesz szükségünk a megrendelésed elkészítéséhez?

Te döntöd el egy vagy több fényképet is fel szeretnél-e használni? A fotód felbontását és részleteit is érdemes megvizsgálnod, de ha nem vagy biztos benne hogyan mutat majd képed nem kell aggódnod mi mindent alaposan ellenőrzünk a folyamatoknál. Miután feltöltöd a kívánt felvételt/felvételeket, válaszd ki a tájolást, méretet, átvételt és az elkészítés idejét.

Néhány kattintással meg is születik a megbízásod. Munkatársaink grafikus szemmel megvizsgálják képed/ képeid majd kinyomtatjuk azt. Nálunk a színek élethűek és tartósak is egyben, mivel csak tökéletes minőségű festékekkel dolgozunk. Megvárjuk vászonképed száradását és kézzel illesztjük rá a vakrámára, ami egy olyan keretet takar, ami a képed mögé van rejtve.

A gyors szállítást a DPD futárszolgálattal együttműködve tesszük lehetővé, akiktől otthonod kényelméből veheted át munkánkat. Faladra raknod sem bonyolult folyamat. Nagyobb méretű vászonképed elhelyezése könnyedén megoldható egy akasztóval vagy akár egy csavarral is. A kisebb méretű képeket akár polcon vagy állványon támasztva is elhelyezheted. Már látod is otthonodban a faliképek helyét? Ne habozz tovább, vágjunk bele a megvalósításba együtt!

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.