Vászonkép saját fotóból

Vászonkép saját fotóból nagyszerű emlék és dekoráció lehet. Amikor ezeket a sorokat olvasod valószínűleg akkor is ott van valahol a közelben a mobiltelefonod, amivel elkészítheted (vagy talán már el is készítetted) azt „a fotót” amelyik idővel a kedvenceddé válhat, és akár egy egyedi vászonkép is lehet belőle a faladon. Ez a fotó lesz az, amelyik majd otthont varázsol a lakásodból, megtölti emlékekkel a teret, ahol élsz. Kicsit talán túl érzelgősnek tűnik, amit írtunk, de talán mégsem az: egy egyedi vászonkép, saját magad által készített fotóból sokkal több, mint csupán egy átlagos falikép: hiszen ez egy darabka emlék. Íme, néhány ok, miért érdemes vászonképet készíteni saját fotóból.

A festménytől a vászonképig

A Mona Lisa portré modellje állítólag több mint kettő hónapon keresztül ült modellt - minden nap hosszú órákon át ugyanabban a ruhában és pózban-, míg megfestették, de a francia királyoknak és nemeseknek sem volt sokkal egyszerűbb dolguk akkor, ha szerették volna megörökíttetni az életük egy-egy fontosabb pillanatát az udvari festőjükkel. Arról nem is beszélve, hogy az emlékek ilyen módon való megörökítése nem kevés pénzbe került és csak az igazán gazdagok és nemesek engedhették meg maguknak. Szerencsére ma már sem a kép elkészítéséhez sem kell sok idő, sem ahhoz, hogy az egyedi fotódból vászonkép készüljön. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, miért is érdemes vászonképet csináltatni a fotódból.

5 ok, miért szuper ötlet a vászonkép saját fotóból.

Bevalljuk, hogy nem volt könnyű dolgunk, amikor összeállítottuk ezt az 5 szempontot, ötletet, mivel annyi minden jutott az eszünkbe, hogy igazi kihívás volt leszűkíteni azt csupán 5 okra. Következzen hát most a bent maradó 5 legfőbb ok, amiért érdemes vászonkép készítés mellett döntened.

1. ok: Személyes indok: Mert te fotóztad!

És ez már önmagában egy elég ok, érdem, hiszen te vagy a művész a kép mögött, te vetted észre, hogy ez egy megörökítendő pillanat, és te döntötted el azt is, hogy melyik pillanatban kell fényképezni. Ha sikerült legalább egy olyan fényképet készítened, amely igazán szuperül sikerült, és amit szívesen látnál viszont otthonod falán, ne hezitálj. Az elkészült vászonképed garantáltan egyedi lesz, amit büszkén mutathatsz meg vendégeidnek is. Persze, ha fotós oldal lennénk, akkor most rengeteg más ehhez szorosan köthető szakmai érvünk is lenne. De tény, hogy a kép a te jól elkapott pillanatod volt.

2. ok: Érzelmi többlete van

Az érzelmek sokszor a legfontosabb tényező, amikor valamit kiválasztunk, vagy ha valamit el kell döntenünk. Ez igaz akkor is, amikor az otthonunk díszítéséről van szó. Pszichológiai szempontból nem számít a kép témája: az hogy a képen pipacsok vannak, a feleséged, esetleg kutyád vagy macskád, vagy talán egy közösen megélt pillanatból készítettél vászonképet. A lényeg az, hogy érzelmileg kötődsz a képhez és így számodra jelentős érzelmi töltete van. És egy ilyen képre mindig örömmel fogsz ránézni, és nem mellesleg meghittebbé, otthonosabbá változtatja szobád hangulatát.

3. ok: Mert örök emlék

A szívednek kedves személyekről vagy tájról esetleg kedvencekről készült fényképed vászonképre nyomtatva hosszú évekig díszíti majd otthonodat. Ezért a lehető legjobb minőséget tartjuk szem előtt minden egyes vászonkép elkészítésekor. Ebből nem engedünk: kiváló minőségű vászonra a legkorszerűbb nyomtatókkal visszük fel az általad beküldött képet. Kizárólag a legjobb minőségű festékekkel dolgozunk, hogy a képed strapabíró legyen és megőrizze eredeti színvilágát nagyon-nagyon sokáig. A vászonkép nyomtatás után gondos kezek munkájával keretre kerül. Így neked már nincs is más dolgod, mint csupán pár szög segítségével a megfelelő helyre rögzíteni, és ezután hosszú évekig gyönyörködhettek benne szeretteiddel.

4. ok: Mert egyedi - ilyen képe biztosan nincs másnak

A saját magad által lőtt fotóból készített vászonkép egyedi. Sokkal egyedibb, mint gondolod, hiszen – legyen rajta bármi – egészen egyszerűen megismételhetetlen a pillanat, amit elkaptál. Teljesen mindegy, hogy a kutyádat fotóztad le, a gyereked mosolyát, vagy egy közös képet a pároddal: a világ csak abban a pillanatban volt olyan, mint amit lefotóztál. Az sem elhanyagolható szempont, hogy bárhová is mész, ilyen kép biztos nem jön veled szembe sehol. Ezáltal is kifejezheted saját egyéniségedet, és igazán meghitt otthonná varázsolhatod ahelyett, hogy valami sablonos „egyen-képpel” dekorálnád életteredet.

5. ok: Mert praktikus, látványos és modern

A jól elkapott pillanat megfelelően kiválasztott méretben pompás éke lesz otthonodnak. A vászonkép tökéletes választás bármilyen és bármekkora otthonba. Praktikus, mert strapabíró és könnyedén tisztán tartható, és még a színét sem kell féltened: nem fakul ki az évek alatt és nem kenődik, maszatolódik el a kép. Látványos, főleg ha a lakásodhoz legjobban illő méretben készítteted el velünk. Ezeken felül modern, napjainkban igazán divatos lakás-dekorációs megoldás.

Reméljük, ez a kis összefoglalónk meghozta kedvedet ahhoz, hogy te is elkészíttesd első saját képedből készített vászonképedet, amely otthonos méltó dísze lesz hosszú éveken át.

Nézz körül weboldalunkon, és ha elakadnál, kérdésed lenne, keress minket bátran. A vászonkép rendelés menetén is végig segítünk, hogy a végeredmény - tőlünk elvárhatóan - tökéletes minőségű és főleg neked tetsző legyen.

Ha szeretnél egy egyedi vászonképet kattints!

 

További cikkek

Bár a vászonkép nyomtatás és az ilyen módon készült fali képek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, sokan még mindig nem tudják azt, hogy akár a telefonjuk galériájában...

Miért is nagyszerű választás a vászonkép a babaszoba dekorálásához? A vászonkép dekoráció a babaszobában gyors és egyszerű megoldás, hogy gyorsan érj el...

Egy tavaszi vászonkép téma: virágot a falra. Szeretnéd felrázni lakásod belső terének hangulatát a hosszú téli álmából?