Vászonkép saját fotóból

Engedd szárnyalni a fantáziád és éld át újra életed számos eseményét ahányszor csak képeidre pillantasz. Miért érnéd be a szokványos faliképekkel? Vedd körül magad legszebb emlékeiddel és éld át újra a pillanatokat akárhányszor rájuk nézel. Segítségünkkel könnyedén egyedi és tökéletes minőségű emlékeket varázsolhatsz otthonodba. A saját fényképeidből készített vászonkép nagyszerű emlék és meghitt dekoráció is lehet. “Egy kép többet mond ezer szónál” , különösen igaz akár magadat vagy szeretteidet leped meg egy élethű vászonképpel. Amikor ezeket a sorokat olvasod valószínűleg akkor is ott van valahol a közelben a mobiltelefonod, amivel elkészítheted azt „a fotót” amelyik idővel a kedvenceddé válhat, és akár egy egyedi vászonkép is születik belőle a faladon. Ez a fotó lesz az, amelyik majd otthont varázsol a lakásodból, megtölti emlékekkel a teret, ahol élsz. Életet viszel falaidra, ami bensőséges hangulatot teremt körülötted. Kicsit talán túl érzelgősnek tűnik, amit írtunk, de talán mégsem az: egy egyedi vászonkép az általad  készített fotóból sokkal több, mint csupán egy átlagos falikép: hiszen ez egy darabka emlék az életedből. Íme, néhány ok, miért érdemes vászonképet készíteni saját fotóból.

A festménytől a vászonképig

Sosem volt ennyire egyszerű megörökíteni életed mozzanatait! Manapság már csak pár kattintás és egy kis ötletesség szükséges a számodra tökéletes vászonképek megvalósításához. Ez nem mindig volt ilyen egyszerű művelet, mégsem sajnálták sem az időt sem az energiát a tökéletes festmények megalkotásához. A Mona Lisa portré modellje állítólag több mint kettő hónapon keresztül ült modellt - minden nap hosszú órákon át ugyanabban a ruhában és pózban-, míg megfestették, de a francia királyoknak és nemeseknek sem volt sokkal egyszerűbb dolguk akkor, ha szerették volna megörökíttetni az életük egy-egy fontosabb pillanatát az udvari festőjükkel. Arról nem is beszélve, hogy az emlékek ilyen módon való megörökítése nem kevés pénzbe került és csak az igazán gazdagok és nemesek engedhették meg maguknak. Szerencsére ma már sem a kép elkészítéséhez sem kell sok idő, sem ahhoz, hogy az egyedi fotódból vászonkép készüljön. Persze rögtönzött képeid nem mindig úgy sikerülnek ahogy eltervezted, de lehet pont a spontán megörökített élmények válnak a legviccesebb és legkedvesebb képeid. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, miért is érdemes vászonképet csináltatni a fotódból.

5 ok, miért szuper ötlet a vászonkép saját fotóból.

Számtalan előnye van ha saját ötleteiddel díszíted környezeted, mi most néhányat ajánlunk figyelmedbe, hogy könnyebben megvalósítsd koncepcióidat. Bevalljuk, hogy nem volt könnyű dolgunk, amikor összeállítottuk ezt az 5 szempontot, ötletet, mivel annyi minden jutott az eszünkbe, hogy igazi kihívás volt leszűkíteni azt csupán 5 okra. Következzen hát most a bent maradó 5 legfőbb ok, amiért érdemes vászonkép készítés mellett döntened.

1. ok: Személyes indok: Mert te fotóztad!

És ez már önmagában egy elég ok, érdem, hiszen te vagy a művész a kép mögött, te vetted észre, hogy ez egy megörökítendő pillanat, és te döntötted el azt is, hogy melyik pillanatban kell fényképezni. Az élmények melyeket megörökítesz sosem vesznek feledésbe, simogatják lelkedet és ujabb kalandok felfedezésére sarkalnak. Ha sikerült legalább egy olyan fényképet készítened, amely igazán szuperül sikerült, és amit szívesen látnál viszont otthonod falán, ne hezitálj, vedd fel velünk a kapcsolatot és megvalósítjuk elképzelésedet. Az elkészült vászonképed garantáltan egyedi lesz, amit büszkén mutathatsz meg vendégeidnek is. Persze, ha fotós oldal lennénk, akkor most rengeteg más ehhez szorosan köthető szakmai érvünk is lenne. De tény, hogy a kép a te remekül elkapott pillanatod volt. Felvételed valószínűleg nem fog vetekedni a profi fotósok alkotásaival de nem is az a célja, hanem hogy számodra különleges élményt jelentsen.

2. ok: Érzelmi többlete van

Az érzelmek sokszor a legfontosabb tényezők, amikor valamit kiválasztunk, vagy ha valamit el kell döntenünk. Ami kedves a lelkednek mindig kivételes teret fog kitölteni életedben is. Egy személyes vászonkép pedig egyszerre válik modern dekorációddá is. Ez igaz akkor is, amikor az otthonunk díszítéséről van szó. Pszichológiai szempontból nem számít a kép témája: az hogy a képen pipacsok vannak, a feleséged, esetleg kutyád vagy macskád, vagy egy barátokkal  közösen megélt pillanatból készítettél vászonképet. A lényeg az, hogy érzelmileg kötődsz a képhez és így számodra jelentős érzelmi töltete van. Lendületet ad a mindennapjaidhoz és közelebb érzed magad az átéltekhez. Egy ilyen képre mindig örömmel fogsz ránézni, és nem mellesleg meghittebbé, otthonosabbá változtatja szobád hangulatát.

3. ok: Mert örök emlék

A szívednek kedves személyekről vagy tájról esetleg kedvencekről készült fényképed vászonképre nyomtatva hosszú évekig díszíti majd otthonodat. Ezért a lehető legjobb minőséget tartjuk szem előtt minden egyes vászonkép elkészítésekor. Fontos számunkra a belénk vetett bizalmad! A magas színvonal amit képviselünk pedig érted is születik. Ebből nem engedünk: kiváló minőségű vászonra a legkorszerűbb nyomtatókkal visszük fel az általad beküldött képet. Kizárólag a legjobb minőségű festékekkel dolgozunk, hogy a képed strapabíró legyen és megőrizze eredeti színvilágát nagyon-nagyon sokáig. A vászonkép nyomtatás után gondos kezek munkájával keretre kerül. Így neked már nincs is más dolgod, mint csupán pár szög segítségével a megfelelő helyre rögzíteni, és ezután hosszú évekig gyönyörködhettek benne szeretteiddel.

4. ok: Mert egyedi - ilyen képe biztosan nincs másnak

A saját magad által lőtt fotóból készített vászonkép egyedi. Sokkal egyedibb, mint gondolod, hiszen – legyen rajta bármi – egészen egyszerűen megismételhetetlen a pillanat, amit elkaptál. Teljesen mindegy, hogy a kutyádat fotóztad le, a gyereked mosolyát, vagy egy közös képet a pároddal: a világ csak abban a pillanatban volt olyan, mint amit lefotóztál. A téma és a stílus csak rajtad múlik, vászonképed lehet modern vagy felfedezheted a fekete - fehér képek nosztalgiáját. Kiválaszthatsz egy általad fontos mozzanatot vagy akár életed történetét is elmesélheted fényképeid összeolvasztásával. Sok lehetőség közül választhatsz, fedezd fel saját stílusodat! Ügyfelükként számos lehetőségből válogathatsz. Az sem elhanyagolható szempont, hogy bárhová is mész, ilyen kép biztos nem jön veled szembe sehol. Ezáltal is kifejezheted saját egyéniségedet, és igazán meghitt otthonná varázsolhatod ahelyett, hogy valami sablonos „egyen-képpel” dekorálnád életteredet.

5. ok: Mert praktikus, látványos és modern

A jól elkapott pillanat megfelelően kiválasztott méretben pompás éke lesz otthonodnak. A vászonkép tökéletes választás bármilyen és bármekkora helységbe. Praktikus, mert strapabíró és könnyedén tisztán tartható, és még a színét sem kell féltened: nem fakul ki az évek alatt és nem kenődik vagy maszatolódik el a kép. Munkáink tökéletes minőségűek és tele vannak élettel! Rendkívül látványos, főleg ha a lakásodhoz legjobban illő méretben készítteted el velünk. Ezeken felül modern, napjainkban igazán divatos lakás-dekorációs megoldás.

Reméljük, ez a kis összefoglalónk meghozta kedvedet ahhoz, hogy ránk bízd első saját képedből készített vászonképedet, amely otthonod méltó dísze lesz hosszú éveken át.

Nézz körül weboldalunkon, és ha elakadnál, kérdésed lenne, keress minket bátran. A vászonkép rendelés menetén is végig segítünk, hogy a végeredmény - tőlünk elvárhatóan - tökéletes minőségű és főleg neked tetsző legyen.

Ha szeretnél egy egyedi vászonképet kattints!

 

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.