Vászonkép születésnapra – ha igazán kreatív és személyes ajándékot keresel

Vászonkép születésnapra? Vászonkép az ünnepeltnek? Sokszor fejtörést okozhat mivel is lepjük meg évről évre szeretteinket, a kész vászonkép azon kívül, hogy egyedi és fantáziadús, tartós és ötletes meglepetés. Miért is fantasztikus ötlet egy ilyen módon megörökített pillanat, mint ajándék? Ha igazán jó születésnapi ajándékot keresel, látogass el oldalunkra és profi csapatunkkal együtt folytassuk az ötleted megvalósítását. Tudjuk, hogy a választék az ajándékötletek terén nagyon széles, és mindenki másra vágyik, de az biztos, hogy az általunk elkészített vászonképnek - amely egyben kreatív és igen személyes ajándék – valódi meglepetést és örömet szerezhetünk az ünnepeltnek.

Nincs is más dolgod, mint kiválasztani az alkalomra szánt fényképet vagy fényképeket, amelyeket viszont szeretnél látni a vászonképen, valamint megálmodni a méretet. Egy kattintással könnyedén feltöltheted választásodat, mi pedig rövid határidővel, veled egyeztetve elkészítjük elképzeléseidet.  Ha bizonytalan vagy, és segítségre van szükséged a döntésben, bátran kérd kollégáink segítségét, akik szívesen állnak a rendelkezésedre az ajándék megtervezésében is.

Mivel grafikai stúdió is vagyunk, ezért tökéletesen értünk a színekhez, elrendezésekhez is. Szívesen segítünk a képek átnézésében, tanácsokkal látunk el a tökéletes végeredményért és szükség esetén, ha szeretnéd, javítunk is azokon. Tudjuk, hogy az elkészült vászonkép számodra és az ünnepelt számára egy nagyon fontos emléket jelent, ezért a tökéletes minőség, a maximális odafigyelés és gyors munka a legkevesebb, amit elvárhatsz tőlünk. Mindössze egy hétre van szükségünk a megrendelésed elkészítéséhez, de választhatod Expressz szolgáltatásunkat amin belül 1 nap alatt teljesítjük megrendelésedet némi felárért cserébe.

Mivel csak kiváló minőségű fotóvásznat használunk, és a legjobb minőségű festékekkel dolgozunk, ezért az elkészült vászonkép teljesen színhű lesz, és a kifakulástól sem kell tartanod. A tisztán tartása is gyerekjáték, enyhén nedves ruhával bátran áttörölheted, nem kell félned az elkenődéstől.

Most lássunk pár további ötletet, mi is kerüljön az ünnepeltnek szánt ajándék vászonképre:

családi ünnepre ajándék

Családi körben – meghitt családi pillanatok a vászonképen

A családtagjainkhoz fűznek a legszorosabb emberi kötelékeink, velük éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket is, biztonságot és támogatást nyújtanak, valamint a valahová tartozás nélkülözhetetlen érzését adják számunkra. Velük éljük át, velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait. Az elkészített vászonkép – ajándék ezt a meghittséget tudja megjeleníteni tartós, örök emlékként.

Lehet ez akár egy családtag által készített jól elkapott pillanat is, vagy akár, ha járt a család hivatásos fotózáson és vannak jól sikerült profi képeink, ezeket is megörökíttethetjük a vásznon. A képek hangulata sokféle lehet: a komolytól a lazán és természetesen át az őrültig minden előfordulhat.

Nagyszerű ajándékötlet ez a család számos tagja számára, főleg szülőknek, nagyszülőknek, de akár nagybácsik, nagynénik részére is. Segítségünkkel akár régi fekete - fehér családi képeidet is felújíthatod. A meghatódás és az öröm biztosan garantált.

vidám pillanatok a barátokkal

Vidám pillanatok a barátokkal

Azt mondják, a barátok olyan családtagok, akiket mi magunk választhatunk meg. A közeli barátainkkal is legalább majdnem annyi vidám közös emlék köt össze, mint vér szerinti rokonainkkal. Az együtt töltött évek emlékét ebben az esetben is szuperül visszaadja az elkészült vászonkép. Akár egy élményt is tehetsz kézzelfoghatóvá vagy kollázs technikával sok közös pillanatot varázsolhatsz képedre.

A téma itt is sokféle lehet: nőknek, lányoknak „csajszis” vagy éppen bolondos, srácoknak, férfiaknak könnyed, laza, közös hobbis vagy sportos, a lényeg, hogy olyan képet válassz, ami a legjobban kifejezi barátságotokat az ünnepelttel.

Vászonkép születésnapra

Kis kedvencek megörökítve

A háziállatot tartó emberek többsége számára nem is kérdés az, hogy kedvencüket ugyanúgy megilleti a családtag elnevezés, mit a család többi, emberi tagjait. Nevelgetjük, dédelgetjük őket és számos programunkon jelen vannak. Sok örömet és vidámságot csempésznek mindennapjainkba, ugyanúgy törődünk, gondoskodunk róluk is, valamint, ha bánat, szomorúság ér minket, vigasztalásukkal, szeretetükkel nagyon sokat tudnak ők is tenni értünk.

Éppen ezért ők is megérdemlik, hogy a róluk készült gyönyörű vagy vicces képek vászonképként köszönjenek vissza a nappali vagy hálószoba faláról.

Az ünnepeltnek a kis kedvencéről készült ajándék garantáltan mosolyt csal majd az arcára, és ez olyan emlék lesz, amelyre bármikor szívesen tekint majd.

emlékezetes nyaralások születésnapra

Egy emlékezetes utazás pillanatai vászonképen – nem csak világjáróknak

Az emberek többsége imád utazni. Sajnos az utóbbi időben jóval kevesebb lehetőségünk volt erre, bízunk benne, hogy minél hamarabb újra hódolhatunk kalandvágyunknak és a „nagy utazók” újra nekiláthatnak végigjárni a világ érdekesebbnél érdekesebb lenyűgöző helyeit. A hosszú, munkával töltött hónapok után elkél, és igazán jár is a feltöltődés. Mi más is tudná jobban feltölteni elfáradt testünket-lelkünket, mint a környezetváltozás: a közös nyaralások, utazások.

Amíg erre még nincs lehetőség, addig is van megoldás arra, hogy a már közösen átélt varázslatos utazások emlékeit visszahozzuk életünkbe, nem másként, mint vászonképként. Akár művészeink képei között felfedezhetsz gyönyörű tájképeket amíg nem sikerül személyesen meghódítani egy újabb úti célt. Ajándékozottunk kedvenc helyéről, vagy egy igazán önfeledt és emlékezetes nyaralásáról készített kép szép emlékeket, vidámságot csempészhet szerettünk életébe.

Hobbi, érdeklődési kör - vászonkép születésnapra

Amennyiben szerettünknek, akinek az ajándékot szánjuk van olyan hobbija, vagy érdeklődési köre, ami nagyban meghatározza az életét, jó választás lehet egy – az abba a témába illeszkedő témájú vászonkép is, amely otthonának dísze lehet. Ehhez érdemes alaposan ismernünk az ízlését és tisztában lennünk a részleteknek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a témából. Ha elég szemfülesek és óvatosak vagyunk, úgy is kipuhatolhatjuk a neki tetsző képeket, hogy a leendő ünnepelt ne fogjon gyanút, ezt már az ajándékozó kreativitására bízzuk.

Portré - Vászonkép magáról az ünnepeltről

Már a régebbi korokban is népszerűségnek örvendett a portrék készítése, bár akkoriban igaz ezt festőművészek végezték. Azonban, ha akad az ünnepeltről egy olyan magas minőségű kép a tarsolyunkban, amelyikről tudjuk, hogy neki is tetszik, akkor miért is ne örökítenénk meg azt vászonképen. Arra azonban érdemes vigyázni, hogy ez csak abban az esetben jó ötlet, ha az ajándékra szánt képről megbizonyosodtunk, hogy tényleg az ő ízlésének is megfelel, és szívesen nézegetné a szobája falán is.

A vászonkép születésnapra stílusos jó ajándék lehet. Amennyiben sikerült kis összeállításunkkal ötletet adnunk a tökéletes ajándék kiválasztásához, ne habozz, keress minket bátran és segítünk a részletek kidolgozásában. Számos ötlettel és technikával segítünk, hogy igazán elégedett légy. Ne feledd, csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod, milyen fényképet szeretnél viszontlátni az elkészült, ajándékba szánt vászonképen majd feltöltöd oldalunkra a többit mi megoldjuk. Előre is boldog születésnapot kívánunk a szülinaposnak!

Kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

További cikkek

Az élet tele van különleges pillanatokkal, és az egyik legjobb módja annak, hogy ezeket az emlékeket örökké megőrizzük, az, hogy megörökítjük őket fotókon.

Anyák napja egy különleges nap minden évben, amikor kifejezzük szeretetünket, tiszteletünket és hálánkat azok felé a csodálatos nők felé, akik életet adtak nekünk és neveltek...

Az évszakok változása olyan természetes ciklikus esemény, ami mindig új inspirációforrást jelent a művészek számára.